Förlägg era möten i en genuin och kreativ miljö. Apan & Klyset är öppet för konferenser och möten från slutet av augusti till mitten av juni för upp till 20 personer.

Träffas på egen exklusiv gård, ett stenkast från havet. Möjlighet att beställa all mat eller laga måltider gemensamt.
Apan & Klyset och konferensrummet ”Stormen” passar perfekt för t ex kreativa möten, utbildningar, personalutveckling, kurser och ledningsgruppsmöten. Restaurangbesök, övernattning, catering och aktiviteter skräddarsys efter era behov. Samtala i sofforna framför den sprakande kaminen eller runt borden, ta uppfriskande promenader i vår pittoreska by, ner till hamnen och längs havet, njut av stillheten och lyssna på havet. Under varmare årstider kan man grilla och sitta ute och äta. Lägenheterna och det lilla huset står också till ert förfogande för boende, måltider, aktiviteter eller grupparbeten.

Om så önskas, ordnar vi frukost, fika och anlitar catering för lunch och middag. En populär aktivitet är att grupperna använder köken i lägenheterna och lagar mat tillsammans, grillar på gården på sommaren. Alkoholhaltiga drycker medtages.

Mötesrummet ”Stormen” är en 60 kvm sal med 7 meter takhöjd omgärdad av en 1200-tals mur. Här finns allt ni behöver; teknisk utrustning, whiteboard, mötesbord, soffor och en kamin som skapar atmosfär och trivsel.

Konferensdeltagarna bor i tre fullt utrustade lägenheter: Lufra, Elisabeth och Miranda, som totalt har 11 sängar. Vid behov för fler sängplatser, kan vi ordna det. Lägenheterna och ytterligare en byggnad, Ateljén, fungerar också som grupprum.

Kontakta oss för offert eller via info@apanklyset.se

Möten – Utveckling – Aktiviteter – Laga mat tillsammans